Sachs

 

sachs

 

 

 

SACHS va ofera ambreiajul ideal pentru orice autoturism.

In concordanta cu cerintele OEM. Ambreiaj perfect din punct de vedere tehnic, incercat si testat de mii de ori si bineinteles cu suprafete de frictiune ce nu contin azbest. Durata de viata a pieselor ce compun ambreiajul este aproximativ egala in ziua de azi. Din acest motiv, SACHS ofera ca solutie intregul kit-ul de ambreiaj sub un singur cod.
Kit-ul contine:
•Placa de presiune
•Discul de ambreiaj
•Dispozitivul de debreiere
Ambreiajul este livrat impreuna cu o unsoare speciala ce se foloseste la montaj si care asigura functionarea perfecta a sistemului.

 Ambreiaje pentru vehicule comerciale – Fiabilitatea este elementul cheie
Solutii optime pentru sarcini solicitante cu Kit-ul de ambreiaj pentru vehicule comerciale
Calitatea superioara a ambreiajului este esentiala pentru vehiculele comerciale. Ca lider de piata Sachs va ofera solutia optima, indiferent ca e vorba de vehicule comerciale, autobuze, tractoare sau vehicule speciale.
Volanta cu masa dubla
Volanta cu masa dubla SACHS (DMF) este elementul cheie in confortul si placerea de a conduce in cazul autoturismelor si al vehiculelor comerciale de top. Astfel soferii si ocupantii acestor vehicule se pot bucura de un regim scazut de vibratii si zgomot produse de motor si in acelasi timp, volanta cu masa dubla inlesneste o schimbare mai lina a treptelor cutiei de viteze. Folosirea unor componente multifunctionale si avansate din punct de vedere tehnologic face posibila acum montarea volantei cu masa dubla si la masinile de categorie mica.

 Vascocuplaje
Vascocuplajul antreneaza elicea in functie de nivelul de racire necesar. Deci, elicea poate functiona intermitent, ceea ce duce la reducerea simtitoare a zgomotului produs in momentul racirii si la reducerea consumului de putere, deci, in consecinta la reducerea consumului de combustibil.
  SACHS Performance – calea cea mai rapida catre placerea de a conduce.

Utilizeaza materiale de cea mai buna calitate, cum ar fi carbonul si titaniumul Carcasa si butuc cu design special, creat in asa fel incat sa necesite un cat mai mic spatiu de instalare
Ideal pentru motoare ce ajung pana 20.000 rotatii/minut
Sunt produse cu ajutorul unor utilaje de ultima generatie tehnologica pentru a se realiza astfel un design de cel mai inalt nivel
Fiecare ambreiaj este examinat din punct de vedere tehnic dupa fiecare cursa, pentru a se pastra un nivel maxim de performanta.

Racing – Ambreiajul din gama Racing

Greutatea scazuta si cuplul instantaneu obtinute prin utilizarea aliajelor de aluminiu permit motorului o accelerare mult mai rapida
Transferul de cuplu cel mai rapid posibil
Durabilitate crescuta
Disponibil in varianta cu 1,2 sau 3 discuri de ambreiaj
Solutii individuale pentru aplicatii speciale

Performance – Ambreiajul din gama Performance

Stabilitate foarte ridicata si cuplu marit considerabil
Ofera notabile cresteri ale performantelor pentru soferii cu un stil de condus agresiv, sportive
Inlocuieste foarte usor ambreiajul original al masinii
Durata de utilizare semnificativ marita