EXEDY

EXEDY - Focus On Basics

O prezenţă mondială

Cu 18 facilitaţi de producţie şi asamblare (pentru transmisii manuale şi transmisii automate), răspîndite în cele 4 regiuni ale Japoniei, Asia – Oceania, Europa şi America de Nord, EXEDY este pregătit să răspundă provocărilor industriei automobilistice în continuă mişcare.

Datorită acestor facilitaţi de producţie bine distribuite pe glob, Exedy a reuşit să dezvolte un sistem de producţie eficient ce asigură piese de o calitate foarte bună. Ca şi corporaţie internaţională cu fabrici in toată lumea, Exedy oferă produse ce înglobează experienţa inginerilor din diferite zone, inovaţia continuă şi cele mai noi tehnologii existente în acest domeniu la ora actuală.

Dedicaţi fiabilităţii

Sediul firmei mamă din Osaka, Japonia, este echipat cu cele mai noi echipamente de testare a transmisiilor şi un nou şi avansat sistem de testare a nivelului zgomotului şi vibraţiilor a fost recent pus in funcţiune. Aici inginerii Exedy testează şi evaluează performanţele fiecărui produs. Tot aici este si locul în care se proiecteză şi realizează produse şi tehnologii bazate concepte cu totul noi.

EXEDY Clutch Europe Limited

EXEDY Clutch Europe Ltd, (ECE), a luat fiinţă în1990, ca o reprezentanţă subsidiară de vînzări a EXEDY Corporation Japan, cu obiectivul clar de acorda suport atît sectorului de Echipare Originală cît şi celui aftermarket de pe teritoriul Europei.

Înglobînd departamentele de vanzări, distribuţie, marketing şi asistenţă tehnică sub un singur acoperiş, ECE este implicată total în misiunea sa de a aproviziona din stoc, toţi clienţii, cu produse de cea mai buna calitate şi care să răspundă cat mai exact la cerinţele şi necesităţilor acestora.